El Club

Una mica d'història del CLUB

En temps de la República Espanyola, en el període de 1932-1936, ja hi havia un Club de Tir a Berga.  Un cop passada la Guerra Civil espanyola no hi havia activitat esportiva de tir.

Quan va entrar a l’alcaldia el Sr. Joan Noguera i Sala, es va tornar a activar el Club de Tir a Berga amb el nom de «TIRO NACIONAL – REPRESENTACIÓN DE BERGA».  El Club de Tir, en els següents 4 anys va guanyar els Trofeus Sant Jordi de la Diputació de Barcelona dels «Jocs Olímpics de la Província», tots amb medalla d’or.

L’any 1982, el Sr. Rafael Garcia Requena, soci d’aquest Club, fou Campió d’Espanya de precisió.

L’actual Club fou donat d’alta l’any 1972.  El primer camp de tir va ser a la Serra de Casampons amb el nom de «FEDERACIÓN LOCAL DE TIRO OLÍMPICO ESPAÑOL DE BERGA».  A la Plaça de Sant Pere de Berga, a l’edifici on hi ha l’Ateneu Berga, hi havia una galeria per a la pràctica de tir amb arma pneumàtica i que estava insonoritzada.  Però amb el nou canvi polític foren destruïdes aquestes instal·lacions pels nous caps polítics.

L’actual camp de tir que està al costat de la Riera de Metge es va començar a construir l’any 1980.

Els presidents del Club de Tir han estat:

Joan Noguera i Sala de 1950 a 1972.

Joan Balaguer i Truy de 1972 fins el 2002.

Miquel Moya Solé des del gener del 2002 fins el desembre del 2013.

Joan Bartés Castaño des del 2014 fins el setembre del 2017.

Josep Mª Noguera Fornell des de l’octubre del 2017 fins l’actualitat.

Berga, gener del 2020.

0
Socis al Club
0
Tirades realitzades
0
Bales gastades
0
Hores de pràctiques

Encara no ets soci? Vine i en parlem!

Vine i gaudeix d'un esport en auge! Vols relaxar-te, vols descarregar adrenalina, vols aprendre a disparar? Contacta amb nosaltres i vine al nostre Club! Quan ho provis, repetiràs 🙂